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Registros recuperados : 12 | |
5. | | LUCENA, A. R. F. de; MENEZES, D. R.; CARVALHO, D. T. Q. de; MATOS, J. C.; ANTONELLI, A. C.; MORAES, S. A. de; DIAS, F. S.; QUEIROZ, M. A. A.; RODRIGUES, R. T. S. Effect of commercial tannin and a pornunca (Manihotspp.) silage-based diet on the fatty acid profile of Saanen goats milk. International Journal of Dairy Technology, v. 71, n. 3, p. 613-620, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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6. | | MARTINS, M.; VERONEZE JÚNIOR, V.; CARVALHO, M.; CARVALHO, D. T.; BARBOSA, S.; DORIGUETTO, A. C.; MAGALHAES, P. C.; RIBEIRO, C.; SANTOS, M. H. dos; SOUZA, T. C. de. Physicochemical characterization of chitosan and its effects on early growth, cell cycle and root anatomy of transgenic and non-transgenic maize hybrids. Australian Journal of Crop Science, v. 12, n. 1, p. 56-36, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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7. | | MENEZES, D. R.; SANTOS, J. M. dos; OLIVEIRA, C. R. N. de; MARCELINO, P. D. R.; PINHEIRO, A. P. da M.; CARVALHO, D. T. Q. de; NASCIMENTO, J. C. S.; GOIS, G. C.; VOLTOLINI, T. V.; QUEIROZ, M. A. A. Rainfall variability affects the chemical composition, gas production and degradability of cacti. Revista Colombiana de Ciencia Animal - RECIA, v. 14, n. 1, e895, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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8. | | RABELO, V. M.; MAGALHAES, P. C.; BRESSANIN, L. A.; CARVALHO, D. T.; REIS, C. O.; KARAM, D.; DORIGUETTO, A. C.; SANTOS, M. H. dos; SANTOS FILHO, P. R. dos; SOUZA, T. C. de. The foliar application of a mixture of semisynthetic chitosan derivatives induces tolerance to water deficit in maize, improving the antioxidant system and increasing photosynthesis and grain yield. Scientific Reports, v. 9, article n. 8164, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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9. | | REIS, C. O. dos; MAGALHAES, P. C.; AMBROSIO, A. dos S.; ALMEIDA, L. G.; CARVALHO, D. T.; SOUZA, T. C, de. Do chitosan and its derivatives have the same protective effect on drought-contrasting maize genotypes? An analysis of physiological and production processes. Australian Journal of Crop Science, v. 16, n. 2, p. 208-215, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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10. | | REIS, C. O. dos; MAGALHAES, P. C.; AVILA, R. G.; ALMEIDA, L. G.; RABELO, V. M.; CARVALHO, D. T.; CABRAL, D. F.; KARAM, D.; SOUZA, T. C. de. Action of N-succinyl and N,O-dicarboxymethyl chitosan derivatives on chlorophyll photosynthesis and fluorescence in drought-sensitive maize. Journal of Plant Growth Regulation, v. 38, p. 619-630, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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11. | | SOUZA, T. C. de; AMBRÓSIO, A. dos S.; PORTUGAL, J. A. de N.; SOUZA, K. R. D. de; MAGALHAES, P. C.; SILVA, L. C da; DIAS, D. F.; SOUZA, T. B. de; CARVALHO, D. T. Maize chlorophyll-a fluorescence analysis under water deficit with application of trehalose derivates mixture. In: BRAZILIAN CONGRESS OF PLANT PHYSIOLOGY, 17., 2019, Cuiabá. Challenges for plant physiology; Food production and sustanability: [abstracts]. Rio Claro, SP: Sociedade Brasileira de Fisiologia Vegetal, 2019. p. 202. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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12. | | VERONEZE JÚNIOR, V.; MARTINS, M.; MC LEOD, L.; SOUZA, K. R. D.; SANTOS FILHO, P. R.; MAGALHAES, P. C.; CARVALHO, D. T.; SANTOS, M. H.; SOUZA, T. C. Leaf application of chitosan and physiological evaluation of maize hybrids contrasting for drought tolerance under water restriction. Brazilian Journal of Biology, v. 80, n. 3 p. 631-640, 2020. Publicado online em 2019. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 12 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. | | ANDRADE, A. A. de; NASSU, R. T.; RODRIGUES, M. do C. P.; SILVA, G. J. F. da; FERNANDES, R. L. A.; SILVA, A. C. Desenvolvimento do perfil sensorial de queijo de coalho produzido no Estado do Ceará. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 20., 2006, Alimentos e agroindústrias brasileira no contexto internacional: anais. Curitiba: SBCTA, 2006. p.1187Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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2. | | ANDRADE, A. A. de; NASSU, R. T.; RODRIGUES, M. do C. P.; SILVA, G. J. F. da; SILVA, A. C.; FERNANDES, R. L. A. Perfil do consumidor e aceitação sensorial de queijo de coalho. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 20., 2006, Alimentos e agroindústrias brasileira no contexto internacional: anais. Curitiba: SBCTA, 2006. p. 1186Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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3. | | NASSU, R. T.; CARDOSO, B. B.; ANDRADE, A. A. de; FERNANDES, R. L. A.; SILVA, G. J. G. da; SILVA, A. C. Influência do processamento nas características físico-químicas e sensoriais de queijos de coalho produzidos no Estado do Ceará. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 20., 2006, Alimentos e agroindústrias brasileira no contexto internacional: anais. Curitiba: SBCTA, 2006. p. 1102Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 3 | |
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